Activiteitenagenda


Activiteitenagenda


Workshop: Jezelf een nieuwe leefstijl leren

Datum:16-10-2015
19:30

Het centrum van eigenaar en inspanningsfysioloog Johan Boonstra uit Assen begeleidt al jaren sporters van alle niveaus. Niet alleen vele nationale en internationale schaatsselecties trainen op adviezen van Sportsvision, in de trainingsruimte in Gasteren krijgt iedereen die daar behoefte aan heeft persoonlijke aandacht met een trainingsprogramma op maat.

Toch zegt Boonstra dat het niet alleen gaat om het afnemen van goede testen of het maken van de juiste schema’s. “Mensen komen bij ons trainen omdat ze iets willen veranderen in hun leven. Ze willen bijvoorbeeld afvallen of een bepaalde blessure onder controle houden. Vaak zijn de klachten een gevolg van een bepaald jarenlang patroon, dat iemand zichzelf heeft aangeleerd”.

Het veranderen van gedrag is niet eenvoudig en kan soms specialistische begeleiding vragen. Om mensen te laten kennismaken met ‘jezelf een gezonde leefstijl aanleren’ heeft Sportsvision daarom de samenwerking gezocht met lifecoach Maaike Welfing van Branch ’n Bloom uit Groningen. In een interactieve workshop neemt ze de deelnemers stapsgewijs mee in de fasen van gedragsverandering.

Iedereen is welkom op 16 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in Gasteren. De toegang is gratis, opgeven kan via info@sportsvision.nu.Terug naar overzicht