Basecamp B(odywisdom)

Rust in je Hoofd en Richting in je Leven door Luisteren naar je Lijf

                     10 - 12 mei 2019 

              De Stille Kracht, Westdorp

Rust in je Hoofd en Richting in je Leven door te Luisteren naar je Lijf..              Wil jij dat ook?

Basecamp B is een weekend voor iedereen die merkt dat hij piekert, gehaast of gespannen is, kortom veel in zijn hoofd zit. Je gaat allerlei vaardigheden oefenen die je praktisch kunt inzetten in de drukte van alledag. Je zult ontdekken dat je je lichaam kunt gaan beschouwen al jouw Basecamp. Een veilige plek die je altijd bij je hebt tijdens de expeditie van het dagelijks leven. Een plek waar je naar terug kunt keren om te bijtanken, afstand te nemen, op te laden, inspiratie te vinden en opnieuw richting te bepalen. Jouw Basecamp B is je beginpunt, rustpunt en je eindpunt.

Wat ga je leren?

Onder begeleiding van Jildou Mulder, Lichaamsgericht Coach en mijzelf als Lifecoach/ Integraal therapeut leer je:

  • De signalen herkennen die jouw lichaam geeft als je bij jezelf blijft of daar juist wegdrijft
  • Hoe je regelmatig even terug kunt keren naar de rust in jezelf: van Doen naar Zijn
  • Hoe je afstand kan nemen van jouw automatische (belemmerende) gedachten en patronen 
  • Opnieuw te vertrouwen op het intuïtieve weten dat in je lichaam besloten ligt

Wat ga je doen?

Je lijf is een instrument om te bewegen, te doen, te creëren, lief te hebben, voor contact met je binnenwereld én je buitenwereld, maar ook voor contact met rust in het moment, geruststelling, ontspanning, voldoening. Het kan zelfs dingen voor-voelen. Je lijf kan verwerken zonder woorden, op waarde schatten wat voor jou écht belangrijk is. En je vertellen wanneer de dingen kloppen.

Gedurende het weekend werk je in een groep van maximaal 10 deelnemers aan jouw persoonlijke doelen. Dat doen we door middel van ontspanning, visualisatie, meditatieve en energetische werkvormen, beweging, expressie en aandacht voor ademhalen. Je krijgt hierin allerlei praktische oefeningen aangereikt die je individueel of met groepsgenoten uitvoert. Daarnaast is er ruimte voor reflectie op je eigen proces in de groep en waar nodig in een individueel moment.

Waar ga je heen?

We verblijven in het weekend van vrijdag 10 mei 17.00u tot zondag 12 mei 2019 17.00u bij De Stille Kracht. Een knusse locatie op een prachtig ruim terrein midden in de rust van Westdorp.

Schoonloërstraat 7
9534 TA Westdorp

0599-234463

http://www.de-stillekracht.nl

Wat investeer je?

De kosten voor het weekend bedragen: €325 exclusief BTW. Je krijgt hiervoor naast het aangeboden programma met begeleiding door twee ervaren professionals,  2 overnachtingen en alle maaltijden, koffie, thee, drankjes en benodigde materialen.

Ben je nieuwsgierig?

Wil je meer informatie of wil je je graag opgeven voor deelname stuur dan via het contactformulier even een berichtje dan nemen we direct contact met je op. Je kunt ook mailen naar info@branchnbloom.nl of bellen: 06 13426549