Tarieven, vergoedingen en betalingsvoorwaarden 

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW 


Vergoedingen Met de aansluiting van de praktijk bij de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV) is er voor behandeling bij een groot aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. De praktijk draagt hiertoe de AGBcode 90065033 en de zorgverlener 90105770. Deze vergoeding geldt meestal niet voor groepstrainingen. Check hiervoor je polis of neem contact op met uw verzekeraar. Vergoeding wordt in ieder geval verstrekt door:

CZ groep: CZ, CZ Direct, Delta Lloyd, Ohra.

Coöperatie Menzis: Menzis, Anderzorg, Hema en PMA

Achmea groep: Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis, Avéro Achmea, Pro Life Zorgverzekeringen, De Friesland en OZF Zorgverzekeraar. 

Voor werknemers kan het ook lonen om je werkgever te verzoeken een bijdrage te doen aan de coaching of het behandeltraject.


Tarieven particulieren

LifeCoaching € 60 per uur  Een sessie duurt minimaal 1 tot maximaal 2 uur. Eventuele reistijd en reiskosten worden tot 35 km niet in rekening gebracht. Om het proces in een traject zijn werk te laten doen kun je het best rekenen op minimaal 3 a 4 sessies. Het kennismakingsgesprek vooraf is gratis.

Training €275  Een training omvat 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en 1 terugkombijeenkomst 8 weken na afronding. De training vindt plaats in een groep van 6 tot 10 deelnemers. Ook trainingsmateriaal, koffie en thee is bij de prijs inbegrepen.

Het is mogelijk om een training individueel te volgen. Na overleg over wensen en behoeften spreken we een passend tarief af.


Tarieven bedrijven en organisaties

LifeCoaching €110 per uur  In overleg met medewerker en werkgever wordt in gratis kennismakingsgesprekken het doel van het coachingstraject vastgesteld. Middels een plan van aanpak krijgt u als werkgever een voorstel voor duur en resultaat van het traject.

Training €2725  Het is mogelijk om de trainingen, als Voluit Leven of Met Lef in het kader van Gezond Werkgeverschap in company aan te bieden. Tarief is inclusief materiaal, voorbereiding en reistijd tot 40 km, exclusief reiskosten €0,32/km

Training op maat  n.o.t.k. Trainingen voor mentale fitheid en spanningsreductie kunnen op maat worden gemaakt. Na een kennismakingsgesprek werken we samen de doelen uit en overleggen we een offerte met een passend programma.


Preventie programma's n.o.t.k.

In het kader van preventie programma's Leefstijl of Mentale fitheid kan ik vanuit Branch 'n BlooM verschillende diensten leveren. Training,  (team)coaching, programma ontwikkeling en projectleiding. Doelen en tarieven stellen we in nader overleg vast. Voor overleg met betrekking tot wensen en mogelijkheden neem gerust contact op via mail of telefonisch.

Facturering en betalingsvoorwaarden

Facturen worden maandelijks opgemaakt en verstuurd aan het eind van de maand. Het verzoek is om de factuur binnen 2 weken te voldoen o.v.v het op de factuur vermelde factuurnummer. Na 2 weken kan je herinnering verwachten met het verzoek de factuur alsnog te betalen. Mocht betaling dan alsnog uitblijven dan krijg je een aanmaning waarbij eventueel administratiekosten worden gerekend. Verder zal er mogelijk contact met je worden gezocht om samen te kijken wat we kunnen doen. Voor een betalingsregeling verzoek ik je om dit kenbaar te maken tijdens onze contacten.

No Show

No show betekent dat je zonder afmelding niet bent verschenen op een afspraak. Maar ook wanneer er niet binnen de 24 uur voorafgaand aan de afspraak niet is aangegeven dat men een afspraak wil annuleren worden er kosten gemaakt en/ of inkomsten gemist. Ik behoud mezelf daarom het recht toe om eventueel een bedrag van €25 te facturen bij een no show.