Tarieven 2017 

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW 

Het is bij de meeste zorgverzekeraars niet mogelijk om een vergoeding te krijgen voor een coachingstraject. Toch is het de moeite waard even bij je verzekeraar te informeren. Voor werknemers kan het lonen om je werkgever te verzoeken een bijdrage te doen aan het coachingstraject.


Tarieven particulieren

LifeCoaching € 60 per uur  Een sessie duurt minimaal 1 tot maximaal 2 uur. Eventuele reistijd en reiskosten worden tot 40 km niet in rekening gebracht. Om het proces in een traject zijn werk te laten doen kun je het best rekenen op minimaal 3 a 4 sessies. Het kennismakingsgesprek vooraf is gratis.

Training €275  Een training omvat 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en 1 terugkombijeenkomst 8 weken na afronding. De training vindt plaats in een groep van 6 tot 10 deelnemers. Ook trainingsmateriaal, koffie en thee is bij de prijs inbegrepen.

Het is mogelijk om een training individueel te volgen. Na overleg over wensen en behoeften spreken we een passend tarief af.


Tarieven bedrijven en organisaties

LifeCoaching €110 per uur  In overleg met medewerker en werkgever wordt in gratis kennismakingsgesprekken het doel van het coachingstraject vastgesteld. Middels een plan van aanpak krijgt u als werkgever een voorstel voor duur en resultaat van het traject.

Training €2725  Het is mogelijk om de trainingen, als Voluit Leven of Met Lef in het kader van Gezond Werkgeverschap in company aan te bieden. Tarief is inclusief materiaal, voorbereiding en reistijd tot 40 km, exclusief reiskosten €0,32/km

Training op maat  n.o.t.k. Trainingen voor mentale fitheid en spanningsreductie kunnen op maat worden gemaakt. Na een kennismakingsgesprek werken we samen de doelen uit en overleggen we een offerte met een passend programma.


Preventie programma's n.o.t.k.

In het kader van preventie programma's Leefstijl of Mentale fitheid kan ik vanuit Branch 'n BlooM verschillende diensten leveren. Training,  (team)coaching, programma ontwikkeling en projectleiding. Doelen en tarieven stellen we in nader overleg vast. Voor overleg met betrekking tot wensen en mogelijkheden neem gerust contact op via mail of telefonisch.